Welcome to our community!
This social networking site is powered by Dolphin Community Software from BoonEx.
Description

Op woensdag 8 februari zal de officiële opening plaatsvinden van de tentoonstelling Iran in the Picture. De tentoonstelling toont foto's van twaalf Iraanse vrouwen in een hammam, gemaakt door de Iranese fotografe Rapta, die in Teheran woont. De foto's zijn in Iran gemaakt en stiekem naar Nederland gestuurd.

Stichting Secret Garden heeft de foto's laten afdrukken in 80 cm x 120 cm formaat. De fotografe Rapta kan helaas niet bij de opening zijn, want zij is bang dat ze door de Iraanse regering herkend wordt. Ze wil liever onherkenbaar blijven en risico nemen, want in Iran is homoseksualiteit strafbaar.

We hebben aan één van haar kennissen gevraagd of zij iets over Rapta wil vertellen en de tentoonstelling officieel wil openen, maar ook zij is bang. Ze wil wel iets over Rapta vertellen, maar niet in het openbaar.

Tijdens de officiële opening van de tentoonstelling zal de burgemeester van Amsterdam, de heer Eberhard van der Laan, aanwezig zijn evenals mevrouw Khadija Arib, tweede kamerlid van de PvdA. Zij zal haar nieuwe boek Allah heeft ons zo gemaakt signeren.

Photos
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Forum Feed
Loading...
Information
lippi62
Webmaster Secret Garden
Oudeschans 2 (Montelbaanstoren), Amsterdam, Netherlands
Date start08.02.2012 16:00 (1905 days ago)
Date end24.01.2012 20:00 (1920 days ago)
Rate
0 votes
Recommend
 
Participants
Empty
Opening tentoonstelling "Hammam"