Welcome to our community!
This social networking site is powered by Dolphin Community Software from BoonEx.
Article

Stichting Secret Garden te Amsterdam Stichting Secret Garden
Oudeschans 2
1011 KX Amsterdam
Tel: (+31) 020 77 68 120
(+31) 06 14 10 84 42
info@stichtingsecretgarden.nl
www.stichtingsecretgarden.nl


Beste mevrouw, mijnheer,

(Homo) seksualiteit binnen migranten kringen en met namens binnen moslimgemeenschap is onbespreekbaar. Men schaamte zich om openlijk over zijn seksuele oriëntatie te verteld aan zijn familieleden of met zijn naasten.

Wij zijn een Stichting die in het leven is geroepen om mensen, die vanwege hun seksuele zijn op straat gezet, bedreigd en soms vermoord, te ondersteunen. We zijn een stichting die zich inzet om deze onderwerp bespreekbaar maken binnen de migranten kring. We organiseren voor deze doelgroep debatten en bijeenkomsten om meer over seksuele diversiteit te vertelen om de tolerantie in de Nederlandse samenleving te vergroten.

Daarnaast ondersteunen we homoseksuele mannen en vrouwen, die vanwege hun seksuele geaardheid zijn gevlucht, op zoek naar een beter en veilige plek om zich zelf te kunnen zijn. We zijn gevestigd in Amsterdam, maar wij krijgen hulpvragen vanuit de heel Nederland en proberen voor de betreffende homo-lesbo-transgender een goede oplossing te vinden. Ook mensen die al langere tijd in Nederland verblijven weten ons te steeds meer te vinden.

Veel Nederlanders vinden dat onze een organisatie een belangrijk rol spelt in de emancipatie van homoseksualiteit binnen migranten kring en het bestaan van stichting zeer nodig is. Dankzij aan vrijwilligers die de afgelopen jaren hebben zich ingezet om hun steentje bij de dragen, hebben we veel positieve resultaten geboekt in allerlei richtingen.

Tot nu toe hebben we de hulp kunnen leveren m.b.v. de diverse (gemeentelijke) subsidies, ondersteuning van particulieren en enkele fondsen. Onze kosten zijn, mede door toename van het aantal hulpvragen, echter gestegen en doordat de subsidiekranen worden dichtgedraaid, wordt het voor ons als Stichting steeds moeilijker te kunnen blijven doen waarvoor we in het leven zijn geroepen. Van onze cliënten kunnen we geen extra bijdrage vragen omdat zij juist in een situatie zitten dat er (bijna) geen geld is. We proberen onze Stichting zo onafhankelijk mogelijk te houden en dat (u begrijpt het al) kan niet zonder geld.

We hebben en NU uw financiële ondersteuning zeer nodig, om door te kunnen gaan met onze activiteiten, want alles dat niet snel gebeurd, dan moeten we onze deuren sluiten en onze doelgroep zal weer verdwijnen.

Elke bijdrage is welkom. Ons rekeningnummer is: 3575087 ING-bank of kijk op onze site waar u via Pay-Pal kunt storten en uitgebreide informatie kunt vinden over onze activiteiten: http://www.stichtingsecretgarden.nl

Wij hopen u als donateur te mogen begroeten en zullen u regelmatig op de hoogte houden van onze activiteiten via onze website.

 

Met vriendelijke groet,

Emir Belatoui

directeur Stichting Secret Garden.


Klik hier om via Pay-Pal te

1921 days ago
 
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Actions
Rating
 
0 votes
Recommend
 
We hebben steun nodig!!!