Welcome to our community!
This social networking site is powered by Dolphin Community Software from BoonEx.
About Us
Secret Garden is een Stichting van homo-/bi-seksuelen/lesbische/transgender moslims en sympathisanten, gevestigd in Amsterdam.

Secret Garden is als Werkgroep opgericht in december 1994, met de bedoeling om moslimjongeren met homo/biseksuele gevoelens en transgenders te bereiken, met elkaar in contact te brengen en op te komen voor hun belangen. Hiertoe organiseerde Werkgroep Secret Garden zeven jaar lang verschillende activiteiten in het COC-gebouw in Amsterdam-Centrum. In december 2008 hebben we een stichting opgericht om zelfstandig aan slag te gaan.

DOELGROEP

De Stichting Secret Garden heeft tot doel: het bespreekbaar maken van homo-, biseksualiteit en geslachtswijziging/transgender zijn, zulks binnen de maatschappij in het algemeen en binnen de moslimgemeenschap in het bijzonder.

Secret Garden richt zich in haar activiteiten op moslims met homo/biseksuele/lesbische contacten en/of een transgender/transseksuele achtergrond. De Stichting richt zich daarnaast op moslims in het algemeen.

HET FORUM

Op ons forumpagina kan een eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken en ontmoeten, chatten en in het forum vragen stellen en discuteren.
Je kan foto's en filmpjes delen en veel dingetjes meer zoals je het in facebook doet.
About